Job Gerlings
 
Ons leven is verweven met kruispunten"
Veel in ons leven komt samen, gaat uit elkaar, botst, (weer-)kaatst of splijt op bepaalde punten in de tijd in onze levensloop en leefomgeving.
Wat wil je doen in je leven? Ben je gelukkig? Wat zou je anders gedaan hebben? Wat wil je bereikt hebben als je op je sterfbed ligt? Existentiële vraagstukken van jou en mij. Centraal staat een holistische kijk op het leven.
Het project bestaat uit een voorbereidend organisch proces met voedende interviews, lezingen en dialogen van de maker met publiek en als eindpunt de expositie 'Kruispunten' in combinatie met de muziektheatervoorstelling TIJD. De expositie bestaat uit deconstructies van het hele verhaal van het muziektheaterstuk TIJD waarbij elke onderdeel vanuit een ander blikveld een deelthema uitlicht.
Voor degene die de expositie en gekoppelde voorstelling gaat bezoeken geldt: "neem je tijd!".
Volg het project met video's, blogs, podcasts en publicaties , abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Over het project

Met dit project willen we bijdragen aan een betere samenleving en leefomgeving. Dat doen we door ervaringen, kennis en verhalen met elkaar te delen en zo iedereen meer bewust te maken van onze waarde als mens, de manier waarop we leven en hoe we omgaan met elkaar en met onze leefomgeving.