• Over de productie
  In deze meer dan 2 uur durende musical zoeken verschillende personages naar innerlijke, lijflijke en maatschappelijke bevrijding. 
 • Speeldata en locatie:
  Polanentheater (Amsterdam),
  Vrijdag 23 februari t/m zondag 25 februari 2024.

 • Audities: Je kunt meespelen als amateur of (semi-)professional die zich wil profileren.
  Meer weten hierover? Klik hier >>>
   

Thema


Vrijheid start in onze geest.
In dit muziektheaterstuk zoeken de personages naar innerlijke, lijflijke en maatschappelijke bevrijding. Aan de hand van het leven van de hoofdrolspeler Marcus Antonius wordt duidelijk op hoeveel manieren wij vrij en gevangen kunnen zijn in onze beleving van vrijheid. Van familieverbanden tot diepe vriendschappen, politieke keuzes en geen keuzes hebben. De personages strijden ieder voor hun eigen vrijheid, mentaal, fysiek en door letterlijk te vechten of op zoek naar innerlijke bevrijding.

Met dit muziektheaterstuk zoeken wij naar mogelijkheden om ons vrij te voelen en te bevrijden van beperkende gevoelens of situaties. Wat is het gevolg als je je laat leiden door eerzucht, hoogmoed, opoffering, haat, liefde of oude mechanismen uit je opvoeding? En hoe vrij zijn wij wanneer je opgroeit en leeft in een samenleving met verschillende klassen, standen en hiërarchie? Dit stuk gaat over de zoektocht naar bevrijding en vrijheid.

Hieronder een aantal foto's van deze productie in 2006 en 2007.