Inhoud
In een prettige en dynamische sfeer werken we met de deelnemers naar een korte, luchtige, hilarische muziektheatervoorstelling dat gebaseerd is op het mythologisch verhaal van de twaalf werken van Heracles. Vooraf doen we een deel lichaamswerk, stemtechniek en geven we uitleg over muziek en het gebruik van instrumenten. Daarna wordt het stuk muzikaal en qua spel geoefend.
Een verteller vertelt het verhaal, verschillende deelnemers beelden het verhaal uit. Met muziekinstrumenten, geluiden en korte zang worden actie, emotie en sfeer van het stuk versterkt. Aan personages worden muzikale thema’s verbonden.
Fijn aan dit evenement is dat het zo ongedwongen is zodat iedereen zich prettig erbij voelt. Mensen die het leuk vinden om te schitteren en mensen die graag onder willen gaan in de massa.

Voor wie en waarvoor?

  • Voor teams: Als teambuildingsevenement
  • Voor groepen vrienden en familie: Om iedereen bij elkaar te brengen
  • Voor schoolklassen tijdens projectweken (CJP acceptant)

Duur en beschikbaarheid

In principe alle dagen of dagdelen inclusief weekenden.
Het evenement duurt maximaal 3,5 uur.

{slider Programma}

Programma verloop:  Warming up | workshop programma | korte pauze | workshop programma | korte voorstelling 2 x 5 minuten.

Warming-up Door een actieve gezamenlijke warming-up met eenvoudige bewegings- en stemoefeningen wordt iedereen los geweekt.
Trainen Daaarna krijgt de groep uitleg over muziek en gebruik van instrumenten en aanwijzingen voor het spel.
Pauze In een korte pauze is er ruimte voor een drankje en toiletbezoek.
Oefenen In het 2e deel wordt het stuk geoefend. De groep wordt opgesplitst. Als één groep speelt, dan begeleidt de andere groep het spel met muziekinstrumenten, stem en geluiden. Daarna andersom. Ieder groep heeft de helft van het script dat gezamenlijk een verhaal vormt en begeleidt wordt door een verteller.
Uitvoeren  : 

Op het einde wordt het stuk opgevoerd. Dus het eerste team speelt het eerste deel van het stuk en het 2e team begeleidt muzikaal. Daarna andersom. Het script staat al van te voren vast. Natuurlijk is het niet helemaal compleet zonder pruiken, kostuums en rekwisieten!

Locaties

  • Dit evenement kunnen in heel Nederland en Vlaanderen gegeven worden.
  • Dat kan een event locatie zijn of op uw eigen locatie.
  • Voor deze workshop zijn er wel minimaal 2 ruimtes nodig.
  • Wij kunnen een geschikte locatie regelen.
  • De locatie is niet inbegrepen in de prijs.

Maatwerk en aangepaste thema's

Het script kan aangepast worden aan uw thema, doelstelling, deelnemers of organisatie.

Maatwerk door ons

: We schrijven dan bijvoorbeeld een ander doel, personages of objecten in het script en nemen we aangepaste kostuums en rekwisieten mee. Extra kosten worden geoffreerd.
Varianten  

We hebben een aantal andere thema's die we al aanbieden, bijvoorbeeld met de kerstman voor een kerstviering in december.
U kunt het dagdeel uitbreiden ook tot een dag. In het eerste dagdeel schrijven we samen met de groep het stuk. Daarbij kunnen we het stuk specifiek richten op uw doel, uw groepsleden of uw organisatie.
Hieronder vindt u de andere soortgelijke evenementen met andere variaties.

{slider Prijzen en extra informatie}

Inbegrepen in de prijs: Begeleiding van het evenement, inclusief instrumenten, kostuums, rekwisieten, workshopleiders

Kosten

Groep t/m 15 personen : € 400,00 exclusief btw met 1 workshopleider
Groep vanaf 15 t/m rond 40 personen  : Op aanvraag
Scholen : Op aanvraag. CJP mogelijk
Reiskosten (extra kosten) : € 0,19 exclusief btw per kilometer vice versa van Doorn (in de buurt van Utrecht) naar de locatie waar het evenement plaats vindt.  
Locatiekosten (extra kosten) Of op een event locatie of uw eigen locatie. Voor dit evenement zijn er wel minimaal 2 ruimtes nodig. Wij kunnen de locatie regelen. De locatie is niet inbegrepen in de prijs.
Cateringkosten (optioneel) : Is altijd in overleg. We kunnen ook catering voor u regelen. Dat kan een lunch, borrel of een buffet zijn.
Scriptaanpassing door ons : Meerprijs in overleg, met offerte
Inbegrepen : Begeleiding van het evenement, inclusief instrumenten, kostuums, rekwisieten, workshopleiders

Enthousiaste reacties van onze klanten

Een van de evenementen die het meest geboekt is!

"Bedankt voor de geweldige middag. Ik hou eigenlijk niet van theater maar dit vond ik heerlijk, het was erg ontspannen en ongedwongen" - Rijnlands Revalidatie Centrum
"Zelfs de mensen waar we van dachten dat ze het niet leuk zouden vinden hebben ervan genoten en vonden het een geslaagde avond" - Vereniging van Ziekenhuizen

"Deze middag heeft ons nieuwe team communicatief dichter bij elkaar gebracht. Het zingen samen daarna maakte het af". Ministerie van Algemene zaken.

Foto impressies

{gallery}12werkenheracles{/gallery}