De avonturen van Heracles
  • Inhoud:
   Een laagdrempelig dynamisch groepsevenement waarbij emotie, actie en sfeer door spel en muziekinstrumenten verkend worden.
  • Voor wie? Teams, organisaties, vrienden & familie, scholen.
  • Vorm: Entertainment, samenkomen, teambuilding.
  • Duur: 4 uur.
  • Groepsgrootte: 8 t/m 50 personen.
  • Prijs: Vanaf € 30,00 incl. 21 % btw per persoon.
  • Locatie: Overal in Nederland. Evenementenlocatie of eigen locatie.
  • Maatwerk: Het script kan herschreven worden om het meer te richten op het doel van de bijeenkomst. Dat kan door ons van te voren gedaan worden of tijdens het evenement met de groep als onderdeel van het evenement.

Programma

In een prettige en dynamische sfeer werken we met de deelnemers naar een korte, luchtige, hilarische muziektheatervoorstelling dat gebaseerd is op het mythologisch verhaal van de twaalf werken van Heracles. Vooraf doen we een deel lichaamswerk, stemtechniek en geven we uitleg over muziek en het gebruik van instrumenten. Daarna wordt het stuk muzikaal en qua spel geoefend.
Een verteller vertelt het verhaal, verschillende deelnemers beelden het verhaal uit. Met muziekinstrumenten, geluiden en korte zang worden actie, emotie en sfeer van het stuk versterkt. Aan personages worden muzikale thema’s verbonden.
Fijn aan dit evenement is dat het zo ongedwongen is zodat iedereen zich prettig erbij voelt. Mensen die het leuk vinden om te schitteren en mensen die graag onder willen gaan in de massa.

Voor wie en waarvoor?

   • Voor teams: Als teambuildingsevenement

Maatwerk: Het script kan aangepast worden aan uw thema, doelstelling, deelnemers of organisatie.

Maatwerk door ons

: We schrijven dan bijvoorbeeld een ander doel, personages of objecten in het script en nemen we aangepaste kostuums en rekwisieten mee. Extra kosten worden geoffreerd.
Varianten  

We hebben een aantal andere thema's die we al aanbieden, bijvoorbeeld met de kerstman voor een kerstviering in december.
U kunt het dagdeel uitbreiden ook tot een dag. In het eerste dagdeel schrijven we samen met de groep het stuk. Daarbij kunnen we het stuk specifiek richten op uw doel, uw groepsleden of uw organisatie.
Hieronder vindt u de andere soortgelijke evenementen met andere variaties.