Over de productie: De musical wil ons bewust maken hoe wij omgaan met onze aarde, onze samenleving, onze medemens en met onszelf. Actuele thema's over de situatie van de aarde en samenleving- en integratieproblematiek worden op een speelse theatrale en vaak luchtige manier aan de kaak gesteld.
Creatives: Regie en script: Ralph Kaper. Muziek, teksten en orkestratie: Ralph Kaper en Hubert ter Meulen. Licht en geluid: Joyce Wasterval en Thierry Kronenburg
Vorm: Doorgecomponeerde en georkestreerde muscial van 2 uur en 10 minuten met 24 zangnummers.
Optredens:: Het stuk werd met 2 casts (42 spelers) in totaal 4 keer opgevoerd in het Polanentheater te Amsterdam en theater t Vorstelijk Complex te Utrecht.

Over First Row Entertainment

First Row Entertainment is gespecialiseerd in muziektheater. In de eigen muziektheaterproducties staan  de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. De firma organiseert (muziek-)theaterentertrainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen. First Row Entertainment is sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.

Contactinformatie

First Row Entertainment
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@firstrow.nl
www.firstrow.nl
First Row Entertainment is bedrijfsonderdeel van het KaperGerlings instituut
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

 

Social Media footer

Algemene voorwaarden voor meespelen

Inloggen