Sinds 2006 is First Row Entertainment een bedrijfsonderdeel van het opleidingsinstituut en evenementenbureau KaperGerlings. Voorheen organiseerde de firma evenementen, trainingen, entertrainment en produceerde de firma eigen muziektheaterproducties waan organiseert muziektheaterproducties en met name musicals. Deze muziektheaterproducties vormden een platform voor amateurs, semi-prof en professionals om zich te ontwikkelen en te profileren.

In de nieuwe vorm werkt First Row Entertainment telkens aan een productie met een relatief kleine cast waarbij enkele thema's centraal staan en uitgediept worden. Met name daarom gaat het om muziektheaterprojecten. De thema's worden belicht en uitgediept door middel van interviews, lezingen, blogposts en presentaties op YouTube.

De evenementen, trainingen en entertrainment is ondergebracht bij KaperGerlings (www.kapergerlings.nl) opent in een nieuw venster.

 
 

 

 

 

 

Blogberichten

Leen - Helena Maria Kaper - van der Hoeven

Leen - het verhaal van Girly naar Madame

13-08-2018 Hits:528 Blog Ralph Kaper - avatar Ralph Kaper

Leen de moeder van muziektheatermaker Ralph Kaper startte met hem in 2008 het schrijfproces van het muziektheaterstuk TIJD. Haar leven loopt als een rode draad door het verhaal heen en...

Lees verder

Social Media

  Twitter Youtube Google+

Inloggen