Muziektheater productie TIJD gebaseerd op Edward Hopper schilderrijen
Omschrijving: Deze muziektheaterproductie gaat over de bewustwording en het proces van ouder worden. Het stuk is gebaseerd op schilderijen van de Amerikaanse schilder Edward Hopper.
Productiejaar: 2019-2020
Creatives: Ralph Kaper
Lopend muziektheater project

{slider Over de productie}

De tijd onthult een zee van zonden en heelt geleidelijk alle wonden.

OVER DE NIEUWE MUZIEKTHEATERPRODUCTIE TIJD
TIJD is een nieuw muziektheaterstuk geschreven door muziektheatermaker Ralph Kaper. Zijn moeder Leen Kaper-van der Hoeven had voor zij een herseninfarct kreeg een substantiële bijdrage geleverd qua verhaallijn en teksten. In de afgelopen jaren heeft het stuk kunnen rijpen.
We werken in deze productie met een relatief kleine cast waarbij enkele thema's centraal staan en uitgediept worden. 

THEMA
Het centrale thema van deze muziektheaterproductie is het proces van ouder worden. Dit thema vormt de rode draad en wordt uitgediept door middel van interviews, lezingen, studiedag en een expositie blogposts en presentaties op YouTube. Lezingen, studiedagen over onderwerpen worden door KaperGerlings georganiseerd en staan op de KaperGerlings site. Interviews en blogposts over deze productie op deze website. Videofilms op het First Row Entertainment YouTube kanaal.

EDWARD HOPPER
Het stuk is gebaseerd op verschillende tijdloze schilderijen van de bekende Amerikaanse schilder Edward Hopper. Edward Hopper

VERHAAL
Deborah zal een enorm geldbedrag erven als ze 21 wordt. Ze ontmoet een bankier Dennis waar ze verliefd op wordt. Haar oma is voogd en vertrouwt het niet.
Dennis maakt een boottocht met zijn vrienden en collega's en zal nooit terug komen. Iedereen heeft een motief en heeft zijn eigen verhaal wat er gebeurd zou zijn.
Pas op het laatst van deze wervelende 2 uur durende productie wordt duidelijk wat er gebeurd is!

CAST EN ROLLEN
In deze productie werken we met een groep enthousiaste mensen die samen het stuk op de planken willen zetten (zie ook vacatures).

 {/sliders}

 

Social Media

  Twitter Youtube Google+

Inloggen