FirstRowEntertainmentNaast evenementen, workshops en entertrainment (ervaringsleren trajecten) en trainingen heeft het entertrainmentbedrijf First Row Entertaiment heeft sinds 2003 17 muziektheaterproducties op de planken gezet. Meer dan 400 spelers hebben zich in de producties kunnen profileren en ontwikkelen, dus ook een vorm van entertrainment: leren door te doen en ervaren. Een deel van de spelers is professioneel doorgegroeid op het gebied van muziek, theater en muziektheater, als artiest of trainingsacteur.

Producties op de planken zetten kost veel tijd, moeite en geld. In de afgelopen jaren werd dat gedragen door veel toewijding van spelers en medewerkenden en (voor-)investeringen van de producent(-en) in tijd en geld.

Om nieuwe producties op de planken te zetten is het tijd voor een nieuwe benadering van culturele business voering.
Het muziektheater is afgesplitst van First Row Entertainment onder de naam First Row Muziektheaterbureau en dit jaar zal het muziektheaterbureau veranderen van rechtsvorm. Qua organisatie zal het muziektheaterbureau groeien naar een platform waar theatermakers, spelers, musici, zangers en filmmakers gezamenlijk elkaar ontmoeten en mooie producties maken en produceren.
Tot zo ver deze berichtgeving.

Ralph Kaper | muziektheaterproducent

Social Media

  Twitter Youtube Google+