TIJD 2020

Het muziektheaterstuk TIJD is gebaseerd op schilderijen van de schilder Edward Hopper. Ralph Kaper, muziektheatermaker is bezig met het schrijven van het stuk. In de beginfase schreef zijn moeder Leen Kaper mee tot zij een zware herseninfarct kreeg in 2010. Dat heeft een stevige invloed gehad op de premisse en verhaallijn van het stuk.

 
 
 
   
Volg de blog en vlogs Update volgt
Meer informatie

Wat kan beter? 2019

In 2010 werd het muziektheaterstuk Wat kan beter? in Utrecht op de planken gebracht. Het script dat geschreven werd door Ralph Kaper werd door middel van werktheater door regisseur Olaf van de Ven en de spelers verrijkt. De teksten en muziek werd door Ralph per rol geschreven.

 
 
 
   
Update volgt Update volgt
Meer informatie

Oude producties & projecten

First Row Entertainment heeft sinds 2003 17 eigen producties op de planken gezet. Meer dan 400 spelers van amateur tot professionals hebben zich kunnen ontwikkelen in 104 optredens.
De thema's van de producties gingen o.a. over menselijke verhoudingen, over samenleven, over onze wereld van verleden naar toekomst.
Vanaf 2018 start First Row Entertainment als bedrijfsonderdeel van KaperGerlings met de nieuwe muziektheaterproductie Tijd. Niet meer met grote gezelschappen maar met een select gezelschap en muziektheater thematisch geintegreerd met film, youtube, blogs, lezingen en interviews. Hieronder een overzicht van de oude producties.
Klik hier voor een overzicht van alle oude producties en projecten.

Blogberichten

Vlog #1 Ralph Kaper over muziektheaterproductie TIJD

Vlog #1 Ralph Kaper over de muziektheate…

17-07-2019 Hits:277 Blog Ralph Kaper - avatar Ralph Kaper

k ben gestart met een vlog over mijn nieuwe muziektheaterproductie TIJD. Voor het begin een redelijk lange video op YouTube waarin ik alles vertel over wat ik met deze productie...

Lees verder
Leen - Helena Maria Kaper - van der Hoeven

Leen - het verhaal van Girly naar Madame

13-08-2018 Hits:996 Blog Ralph Kaper - avatar Ralph Kaper

Leen de moeder van muziektheatermaker Ralph Kaper startte met hem in 2008 het schrijfproces van het muziektheaterstuk TIJD. Haar leven loopt als een rode draad door het verhaal heen en...

Lees verder

Social Media

  Twitter Youtube Google+

Inloggen